P17

Säsongen 2022 drar igång

Publicerad 2022-01-03 21:28
150px vasalunds if logo.svg

2022 är här. Ännu en försäsong börjar närma sig.

Det är den här tiden man skapar karaktärer, man glömmer bort glädjen och tar fram den inre monstret. Mjölksyran kommer forsa inom musklerna, svetten kommer rinna längst pannan och bollarna kommer väga bly när man passar dom. Spelsystem, spelidé och spelsätt. Nya tränare, nya röster och nya utmaningar. Perfekt tillfälle att presentera dom nya tränarna. Sarbast Vaziri och Vincent Jansson. Duon ska leda Vasalunds IF U17 i år. Sarbast har spelarna fått ett smakprov på, han körde några träningar innan uppehållet. Vincent ansluter direkt med teori genomgång, där spelarna kommer gå igenom spelidé och målsättningar för 2022.

Många nya spelare: Som alla vet så brukar det komma och gå många spelare. Här har vi listan på spelare som har lämnat och som har kommit.

Spelare ut:

Sacke - MV: Efter 2 säsonger så väljer Sacke att gå vidare till Hammarby och spela med deras U17.

Oliver - MV: Efter 3 säsonger så tackar Oliver för sig. Oliver har haft många skador och satsar på att återhämta sig.

Benji - MF: Benji har spelat i Vasalund sen han var 6 år gammal, efter 10 år i klubben så valde Benji att gå vidare till Stocksund.

Jonte - B: Jonte har haft problem med skador, korsbands skada och borta 1 år, ny skada efter det, det har blivit för mycket för Upsala bon. Jonte kommer söka sig till ett lag i närheten av Upsala.

Alvin - B: Alvin spelade 1 säsong i Vasalund. Kom som en ytter men utvecklades snabbt till en höger back. Alvin har gått vidare till Bele Barkarby.

Spelare in:

Ibrahim Altinsöz

Kaan Cigel

Devin Durfield

Dariyan Durmaz

Alessio Morelli

Tiger Ohlson

Tim Tajjiou


Matcher:

Just nu så är det bokat träningmatch den 30 januari och 6 februari. Trångsund respektive AIK står för motståndet. Vi försöker boka in en match till den 23 januari för att kunna förbereda oss väl inför ligacupen. Vi har fått en tuff grupp i ligacupen.

Djurgården, Hammarby talang, Brommapojkarna, Huddinge och Sollentuna kommer stå för motståndet.

https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/tabell-o...

Detta var allt för den här gången.


Vasa Dellosport
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub