Dam

Josefine De Ron klar för Vasalunds IF

Publicerad 2020-03-24 17:53
Img 1033
Vasalunds IF har gjort klart med duktiga Josefine De Ron! Hon kommer närmast från Sundbybergs IK.


Varmt välkommen till Vasalunds IF! Du kommer från Sundbybergs IK, berätta!

- Tack! Jag började spela fotboll i Sundbyberg när jag var 7 år och för min del har jag bara gott att säga eftersom min tid har varit mycket lärorik där. Något jag uppskattar väldigt mycket är att ha varit en del av resan som Sundbybergs damlag gjort på senare år, där laget fått uppleva 2 uppflyttningar på lika många år.

Du har alltså bara tillhört en klubb innan och ansluter nu till oss, hur känns det?

- Det känns väldigt bra eftersom det passar mig bra i tiden med nya utmaningar. Jag hade hört väldigt bra om Vasalund innan jag bestämde mig för att provträna. Mina nya lagkamrater samt tränaren har välkomnat mig väl, så nu är jag redo att ge allt för laget!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

- Jag är en spelare som gör mitt yttersta i alla situationer under träning och match. Det som driver mig framåt är att i grupp, jobba hårt för att upp nå gemensamma mål.

Något du vill hälsa Damlagets supportrar inför tävlingssäsongen?

- Vi kommer garanterat behöva supportrarnas stöd under säsongen. Jag hoppas så många som möjligt tar sig ner till våra matcher för att stötta laget. Det finns inget bättre än att få fira en seger tillsammans med laget och supportrarna!


- Vi är mycket nöjda med att "De Ron" valt att spela för Vasalund i år. Hon är en ung och hungrig fotbollsspelare som kommer bidra med hög löpvilja och god teknik säger, sportchef Elias Gergi.

Tack De Ron för pratstunden och stort lycka till med säsongen!

Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub