Herr

Sollentuna- Vasalunds IF 2-1 (1-1)

Publicerad 2020-02-17 09:51
Sollentuna vann helgens träningsmatch med 2-1 mot Vasalunds herrar.

Matchen startar i högt tempo och Sollentuna kommer ut starkt i sitt 4-3-3. Vi har en trevande inledning och har svårt att behålla bollen inom laget och rent logiskt gör Sollentuna 1-0 efter en hörna på en andra boll i den 9:e min.

Efter det höjer sig killarna i Vasalund rejält och tar kommandot i matchen och Sollentuna får försvara sig under halvleken. 1-1 kommer på en fin frispark som Marko Nikolic skruvar direkt in i mål från ca 20 meter i matchminut 24.

Vasa ligger på och vaskar fram flera farliga anfall och den bästa målchansen i den 39:e minuten då Ekin Bulut nickar bollen i ribban från nära håll.

I den andra halvleken fortsätter Vasalund att styra händelserna på planen och är nära att göra fler mål, dock som en blixt från klar himmel så tappar vi bollen på egen planhalva genom slarv och Sollentuna gör 2-1 i den 65:e minuten.

Alla spelare som är uttagna spelar även denna match och det är 3:e matchen i rad som vi går runt och luftar på alla spelare.

Vi känns vältränad, organiserade och i det kollektiva försvars och anfallsspelet sitter väldigt väl redan nu. Det vi måste förbättra är att sudda bort de egna misstagen, fokus på defensiva fasta samt tydligare arbetssätt i uppspelsfasen och löpningar i offensiv box. Ca 6 veckor till seriestart och vi jobbar vidare. Killarna är seriösa och tränar väldigt bra, jag är jättenöjd med deras prestationer hittills.

Skrivet av Dali Savic

Dali Savic
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub