Herr

Seger i Första matchen för säsongen.

Publicerad 2020-02-03 08:53
Det var drygt 2.5 månader sedan någon utav killarna spelade en match sedan och alla spelare som tränat under januari månad belönades med minst 45 minuters spel. Dessutom hade vi med 2 killar från u19 som spelade sista 30 på ett riktigt bra sätt.

Vasalund kommer ut till matchen i ett högt tempo och tar tag i taktpinnen från start i första halvlek. Haninge har svårt att komma ur den intensiva pressen och Vasalund skapar chans på chans.

1-0 kommer på en fin längre passning som ställer Haninges backlinje och Mai kommer fri med målvakten och rullar in bollen enkelt.

2-0 kommer efter ett långt etablerat anfall där vi behåller trycket och på så sätt får vi många spelare i boxen där Frej avlossar ett hårt skott i bortre gaveln.

I paus görs hela 8 byten.

Andra halvlek blir mer svajig och spelet böljar fram och tillbaka. Detta passar Haninge men de heta målchanserna uteblir för dem.

Vasalund gör 3-0 på straff genom Mai och segern känns säker.

Haninge reducerar på en frispark från egen planhalva där backlinjen står och sover och Haninge spelare kan lyfta bollen över huvudet på Vasalunds målvakten.

Jag är glad och stolt över killarnas prestation idag och att sättet vi vill arbeta på har satt sig ganska väl redan till första matchen. Den fysiska statusen hos killarna är väldigt god redan nu. Hälsar huvudtränaren Dali när hemsidan når honom efter matchen.

Nästa match spelas söndag 9 februari mot Karlbergs BK kl.14.00

Välkomna!

Dali

Tränare Vasalunds IF

Målskyttar:

1-0 Mai, assist Adam

2-0 Frej, Assist Krsto

3-0 Mai, straffspark

Dali
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub