Herr

Oavgjort i hemmapremiären för herrarna!

Publicerad 2022-04-11 20:51
Dsc 0181
​Det blev en jämn match i hemmapremiären för Vasalund när man tog emot Sollentuna på Skytteholms IP. Det dröjde länge innan lagen fick hål på varandra. Matchen slutade 1-1 och Vasalunds kvittering kom på övertid i andra halvlek.

Lagen delade på poängen i en match där Vasalund var det bättre laget första 45 minuterna med flera fina möjligheter att göra mål på.
Sollentuna jämnade ut spelet i andra halvlek och lyckades ta ledningen i matchminut 78 efter en tilltrasslad situation i straffområdet, där Vasalunds för dagen stabila försvar tappade i sin markering. På övertid kvitterar hemmalaget via Elias Durmaz som på egen hand och efter att ha vunnit bollen på mittplan avancerade framåt och med ett vänsterskott placerade bollen i bortre krysset - Ett vackert mål!

– Det är en skön poäng med tanke på hur sent vi kvitterar, säger Elias Durmaz, lagkapten i Vasalund.

Nästa match spelas på påskafton, lördag 16 april kl 13:00. Även den spelas på Skytteholms IP och denna gång välkomnar vi IF Sylvia.