P2012 Röd

Härlig omladdning på Hjorthagen

Publicerad 2020-09-05 16:41

Förra veckans match mot BP var som bortblåst när vi idag samlades vid 07:30 för tidig match mot värdarna Värtans IK.

Bra stämning och glada miner från spelare och ledare direkt på morgonkvisten satte tonen direkt från avspark kl 08:00. Efter en lite trevande och jämn inledning så tog vårt röd-svarta lag tag i taktpinnen. 2-0 efter den första perioden följdes upp av 3 nya mål och ledning med 5-0 efter två spelade perioder.

I den sista perioden så jämnades matchen ut av Värtans numerära överläge (Pga 4-måls differensen) där vi inledde darrigt och Värtan kunde reducera två gånger relativt snabbt. Men därifrån avslutade grabbarna med 3 mål till och en övertygande 8-2 seger var ett faktum.

Rami tilldelades fair play priset för en bra och sportslig insats, grattis och bra jobbat!

Nästa lördag tar vi emot Norrtull hemma på Kristinebergs IP. Väl mött!