P2012 Röd

BP återigen numret större

Publicerad 2020-08-30 16:29

Den här veckan var det söndagsmatch mot spelskickliga och obesegrade (?) Brommapojkarna.

Vi inledde starkt och hade bud på ledningsmålet men efter en omställning så tog BP ledningen med 1-0. Efterföljande minuter blev darriga och det blev 2 mål till i rask följd innan våra röda kämpar hittade fotfästet igen. Vi hann med en reducering 1-3 innan periodpausen.

Återigen måste vi nämna BP´s lugn och fina passningsspel och där vår frejdiga offensivlusta blir mer sårbar och skapar öppningar för motståndare av denna klass.

Vi var dock väldigt nära 2-3 men sen blir det 1-4 och 1-5 vid nya omställningar (samt ett underkänt BP-mål) innan domaren blåste för den andra periodpausen. Inför den avslutande perioden får vi ta in en extra spelare pga 4-måls differensen!

I den sista perioden så lyckas vi bättre med vårt press-spel mycket tack vare numerärt överläge men ändå kul att se vi lyckas reducera till 2-5. Innan sommaren på Kristineberg vann BP med 1-7 så detta resultat får ses som ett steg i rätt riktning!

Fair play priset för en sportslig och schysst insats tilldelades Ben, härligt jobbat.