Toppbild hemsidan

Vasalund IF har gjort klart med Kewin Ohlsson

Publicerad 2022-01-13 13:58
Kewin ohlsson lounis
​Vasalund IF skriver kontrakt med 17-årig mittfältstalang. Trots sin ringa ålder har Kewin Ohlsson Lounis visat upp framfötterna på svensk elitnivå vilket gör att hans utvecklingskurva blir extra spännande att följa i Vasalund IF kommande åren.


- Det känns riktigt bra att ha skrivit på för Vasalund och jag känner mig riktigt taggad på vad framtiden har att erbjuda i denna klubb. Jag kan inte vänta tills allt drar igång, säger Kewin Ohlsson Lounis.

Efter att ha varit ett utropstecken i Akropolis IF ungdomslag under matcher och träningar i flera år tilldelades han ett A-lags kontrakt med klubben inför säsongen 2021. Debuten lät inte vänta på sig och bara några omgångar in i Superettan gjorde han mål. Tonåringens talang fick många fotbollsälskare att höja på ögonbrynen över hans framträdanden där han framförallt visat upp en snabbhet med boll, mognad i sina värderingar och en god spelförståelse. Prestationerna i Superettan fick den svenska landslagsledningen att ta ut Kewin i P04-landslaget. Kewin Ohlsson Lounis ansluter till Vasalund IF med en spännande utvecklingskurva som verkligen pekar uppåt.

"Ackis" är en ung offensiv mittfältare som har en fin blick för spelet. Han är en spelare som tagit stora steg under sin korta tid i seniorfotbollen. Han har ett driv att utvecklas vilket gör honom till en väldigt spännande spelare att jobba med. Dessutom har han hunnit med spel i både Superettan men också blivit kallad till landslagssamlingar säger sportchefen Georgios Gogas.


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub