Uppdatering kring Coronaviruset (senast uppdaterad 19 november kl 22:00)

Publicerad 2020-10-29 17:05
Coronaviruset
Under dagen kom besked om att de skärpta råden för Region Stockholm fortsätter t o m 13 december. Nedan kan ni läsa om vad råden innebär för vår verksamhet framöver.


Vill ni läsa vilka de skärpta råden är från SvFF (Svenska fotbollförbundet) gör ni det HÄR >>
Vill ni läsa vilka de skärpta råden är från StFF (Stockholms fotbollförbund) gör ni det HÄR >>


För Vasalunds IF:s verksamhet gäller följande

  • Alla våra lag med majoriteten av spelarna födda 2004 eller tidigare, dvs 16-19 år samt senior och veteran ska per omgående ställa in alla gemensamma aktiviteter. Detta inkluderar träning, matcher, möten etc. Detta gäller fram till den 19:e november om inte FHM/SvFF kommer med nya besked. Alla dessa lag måste invänta ok från klubben innan aktiviteter startar igen.
  • Lag med majoriteten av spelare födda 2005 eller senare, dvs 5-15 år, får fortsätta med träningsverksamheten men får inte spela matcher, detta gäller alla former av matcher. Vi tolkar råden som att man även bör ställa in möten, utbildningar och andra former av aktiviteter.
  • Herrlagets verksamhet är enligt SvFF:s råd undantaget dessa skärpta råd. Det innebär att herrlagets verksamhet i nuläget fortgår och att Ettan Norra ska spelas färdigt (fem omgångar återstår i skrivande stund). Publikrestriktionerna ligger därmed kvar som de gjort tidigare under året, dvs att vi tar inte in publik på herrlagets matcher.

  • Den så kallade Ligacupen som P19, P17 och P16 spelar i, och som var tänkt att starta i mitten av november, där har första omgången skjutits upp. Om restriktionerna fortsätter efter den 19:e november är det troligt att Ligacupen inte genomförs eller flyttas till vårsäsongen. Klubben följer den utvecklingen och kommunicerar med våra berörda akademilag.

Som vanligt är det viktigt att vi som medlemmar i Vasalunds IF tar vårt ansvar för att minimera smittspridningen. Även om det är tråkigt, framför allt för våra äldre lag, måste vi höja blicken och se hur vi kan hjälpa till att minska smittspridningen och rädda liv.

Frågor om de skärpa råden hänvisas till Elias Gergi, elias@vasalundsif.se


Kansliet
Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md fotbollsskola 2021 kungsholmen
Md fotbollsskola 2021 solna
Md fotbollslekis solna 2016
Md annedal solhem
Md kungsholmen vasastan lekis
Md extra tr ning kungsholmen vasastan
Md extra tr ning solna
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub