Toppbild hemsidan

Uddamålsförlust hemma mot Norrby IF

Publicerad 2021-05-09 23:09
Dsc 0194
Foto: Adam Mannio
Det blev en uddamålsförlust för herrlaget i matchen mot Norrby IF. Laget förlorade med 0-1.


Vasalund inleder matchen positivt och skapar en het målchans redan från start och driver på för att till ett tidigt ledningsmål på Norrby.
Ganska snabbt så sätter gästerna sitt försvarsspel och börjar etablera målchans på målchans. Filip Anger får göra ett par fina ingripanden för att hålla tillställningen mållös.

I matchminut 41 så orkar Vasa inte längre så emot och Fredrik Lundgren hittar Dejan Vukojevic med en längre boll bakom hemmalagets backlinje. Vukojevic gör inga misstag och skjuter in sitt andra mål för säsongen.

- I halvtid pratar vi om att kampen och viljan är på plats men vi måste också fokusera på att spela fotboll, det är det som gör oss bra, säger Dali

Till andra halvlek kommer Vasa med ny energi och skapar ett par heta chanser men tyvärr så är skärpan inte riktigt där idag. Det närmaste man kom var ett mål som vart korrekt avvinkat för offside. Matchen slutar 0-1 och laget får ta nya tag till nästa match.

- Jag lider med killarna idag. Vi gick för att vinna denna match och killarna gav allt. Vi på sidan gav också allt men det var inte vår dag helt enkelt. Jag är ledsen att vi inte vann idag men vi får komma ihåg att Superettan går att likna med ett maratonlopp så det finns inget annat än att samla ihop oss för att ge Sundsvall en tuff fight nästa omgång, summerar Dali.

Nu väntar två raka borta matcher och först ut är det mot GIF Sundsvall på lördag 15 maj kl 15:00 på NP3 Arena.


Vasalund IF - Norrby IF 0-1


Startelva

Anger
Azizi - Ceesay - Tsiskaridze
Id Salem - Wambani - Georges (K) - Durmaz - Engberg
Avdic - Traore

Byten:

58' Id Salem UT - Yasuoka IN
58' Wambani UT - Duranic IN
71' Tsiskaridze UT - Doumbia IN
80' Durmaz UT - Andue IN
80' Azizi UT - Villegas IN

Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub