Toppbild hemsidan

Uddamåls förlust i årets sista bortamatch

Publicerad 2020-11-24 17:18
Radu monster r ddning
I bortamatchen mot Sollentuna FK igår fick vårt herrlag se sig besegrade med uddamålet. Slutresultatet skrivs till 3-2.

Text: Dalibor Savic / Elias Gergi

HIGHLIGHTS FRÅN MATCHEN >>

En sevärd match där två offensiva lag skapade målchanser som avlöste varandra. I första halvlek var det mycket Sollentuna FK som med hjälp av sina vindsnabba yttrar skapade både övertag och kvalificerade chanser. Hemmalaget tar också rättvist ledningen på en snabb omställning efter ett bolltapp från Vasalund när man är på väg framåt, 1-0.

Ett resultat som står sig till halvtidsvilan, mycket tack vare Vasalunds målvaktsgigant Radu Mitu som står för ett par otroligt svettiga räddningar.

Vasalund startar andra halvlek mycket bra med hög press och mycket bollinnehav men det är Sollentuna som utökar ledningen efter ett nytt bolltapp på egen planhalva från Vasalund och återigen en snabb kontring från Sollentuna, 2-0.

Repliken från Vasalund kommer ganska omgående när Charbel Georges slår en diagonal boll i luften till Adam Id Salem, som i sin tur slår in bollen framför mål där Mai Traore dyker upp och reducerar, 2-1.

Bara 5 min senare utökar Sollentuna ledningen igen till 3-1, vilket var synd då Vasalund hade börjat komma igång.

Tungt läge men killarna visar att det finns en vilja komma tillbaka och pressar tillbaka Sollentuna att försvara sitt straffområde med hela sitt lag. Till slut kommer en ny reducering från Vasalund efter fint förarbete från Mai Traore som sedan får tillbaka bollen i ett senare skede och skjuter in bollen i målvaktens bortre hörn.

Fler mål blir det inte i denna match och Sollentuna tar med sig alla poängen från matchen.

- Jag gillar killarnas arbetsinsats och vilja att vinna matchen men idag vann Sollentuna rättvist, summerar Chefstränare Dalibor Savic.

Nu på söndag spelas säsongens sista match hemma mot BP. Tyvärr utan publik pga de nya riktlinjerna som råder.

Sollentuna FK - Vasalunds IF 3-2 (1-0)