Toppbild hemsidan

"Det gör mig stolt att kunna ge tillbaka något till Vasalund"

Publicerad 2020-09-01 12:00
Mike chammas
Vi kan härmed ge de glädjande beskeden att Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Solna och Sundbyberg också vill vara med och stötta Vasalunds IF. Vi har fått chansen att prata med fastighetsmäklaren Mike Chammas.


Kul att ha er med på resan. Hur kommer det sig att ni vill stötta Vasalunds IF?

- Vi är ett ungt kontor med mycket energi. Jag och Daniel Senkar som är delägare började spela fotboll I FC Inter Orhoy och efter det, i Vasalunds IF. Vasalunds IF som förening och fotbollen i klubben har gett oss väldigt mycket då både jag och Daniel kom från förorten. När Babar Rehman kontaktade mig för att fråga om vi kunde ställa upp, vart svaret enkelt, ett självklart JA!

- Det känns riktigt givande att få möjligheten att ge något tillbaka. Särskilt efter alla de år som föreningen varit en stor del av vår uppfostran och utbildning, något att verkligen känna stolthet över. Många andra spelare som jag känner till och som har representerat klubben känner precis som mig och jag vill genom vårt stöd visa vägen för de och många fler att stötta Vasalunds IF. Fördelen för oss blir att få vara med och synas i en av Sveriges största föreningar, vilket hjälper oss att få fler kunder som vi kan göra något bra för. Vi vill vara med på denna resa och stötta en verksamhet som vi gillar och framförallt stärka samhörigheten ännu mer med.Kan du berätta lite om Länsförsäkringars Fastighetsförmedling?

- Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.


Jag jobbar i lokala kontor med flera anställda mäklare och även assistenter. Jag är verksam i tre kontor som finns belägna i Sundbyberg nära signalfabriken, i Frösunda och i Solna Centrum. Vi förmedlar lägenheter, radhus och villor. Idag är vi en av de största aktörernas som inom 1-2 år siktar på att vara marknadsledare med god marginal, både i Sundbyberg och Solna.


Vi tror på att fotboll förenar. Vad tror ni om sportens möjligheter till ett bättre samhälle?

- Vi är rätt säkra på att fotbollen förenar att det i sin tur bidrar till ett bättre samhälle. Många på kontoret där jag jobbar har spelat fotboll eller har barn som spelar. Det bidrar till vänskap, glädje och för några ett ännu längre steg hela vägen till den professionella nivån. Jag hoppas samhället (särskilt Stockholmsområdet) hänger med i utvecklingen av fotboll men också övrig idrott. Idrotten behöver fler ytor att bedriva sin verksamhet på särskilt om man jämför med de sista 10-20 åren där Vasalunds IF växer snabbt framåt vad gäller antalet spelare som vill börja spela fotboll.
.

Något du vill tillägga?

Ja. Jag vill återigen tacka för möjligheten att ge tillbaka något till verksamheten som har påverkat mig starkt och dagligen när jag var 9-18 år. Jag hoppas att fler äldre spelare som har möjlighet att stötta klubben gör det och tar chansen att ge något tillbaka till Vasalunds IF, avslutar Mike Chammas.


Stort tack för ert stöd!

Om du som medlem i Vasalunds IF tar hjälp av Mike Chammas att sälja din bostad får du dels ett högt värde och samtidigt en mäklare med mycket högt omdöme. På detta stöttar du också Vasalunds IF då en bonuspeng tillfaller klubben vid varje försäljning. Planerar du att sälja din bostad i Solna eller Sundbyberg så kontaktar du Länsförsäkringar och Mike Chammas HÄR >>

Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub