Toppbild hemsidan

Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Solna och Sundbyberg förlänger!

Publicerad 2022-04-23 17:44
Mike chammas
​Vi kan härmed ge de glädjande beskeden att Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Solna och Sundbyberg vill vara med och stötta Vasalund IF även i år!


- Det känns självklart och härligt att få bidra till min klubb Vasalund IF och deras ungdomsverksamhet. Det är fantastiskt för oss att få vara med och synas i en av Sveriges största föreningar, säger den mycket karismatiske Mike Chammas.

Kan du berätta lite om Länsförsäkringars Fastighetsförmedling?

- Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

Jag jobbar i lokala kontor med flera anställda mäklare och även assistenter. Jag är verksam i tre kontor som finns belägna i Sundbyberg nära signalfabriken, i Frösunda och i Solna Centrum. Vi förmedlar lägenheter, radhus och villor. Idag är vi en av de största aktörernas som inom 1-2 år siktar på att vara marknadsledare med god marginal, både i Sundbyberg och Solna.

Om du som medlem i Vasalund IF tar hjälp av Mike Chammas att sälja din bostad får du dels ett högt värde och samtidigt en mäklare med mycket högt omdöme. På detta stöttar du också Vasalunds IF då en bonuspeng tillfaller klubben vid varje försäljning. Planerar du att sälja din bostad i Solna eller Sundbyberg så kontaktar du Länsförsäkringar och Mike Chammas HÄR >>

Vasalund IF riktar ett stort tack för ert stöd!


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub