Toppbild hemsidan

Kansliet bjuder in till lagledarutbildning

Publicerad 2020-09-13 16:06
Teamleader
​Tisdagen 29 september 18:45 bjuder Kansliet in till en lagledarutbildning. Lagledarutbildningen kommer att hållas på Kansliet med klubbens barn- och ungdomsansvarige, Elias Gergi, och beräknas ta ca 60-90 min.


En lagledare tar hand om de administrativa uppgifterna, så att tränarna ska kunna fokusera på att endast träna laget. Lagledaren fungerar som "spindeln i nätet" och är länken mellan laget och föräldrarna. Lagledaren är även lagets kontaktperson mot Kansliet. Lagledarens roll är oftast inte så betungande men väldigt viktig då lag utan lagledare tenderar till att förr eller senare "dö ut", vilket i sin tur leder till att många barn riskerar att bli utan fotboll i alltför tidig ålder.

Denna utbildning riktar sig till dig som är lagledare i träningsgrupper med barn födda 2010-2015. Självklart - i mån av plats - är lagledare från äldre årskullar också välkomna. Vi ser gärna att en tränare (gärna den med lite mer ansvar) från ålderskullarna ovan, också är närvarande så att förståelsen mellan lagets blir ännu tydligare.


Anmälan görs genom mail till elias@vasalundsif.se senast 28 september.
Se till att följande uppgifter finns med:

- För- och efternamn
- Namn på träningsgruppen du tränar


Ytterligare utbildningar längre fram

Inom kort planerar klubben att hålla sina populära fortbildningar för tränarna, håll utkik på hemsidan för detta!


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub