Inför: Herrlaget mot Nyköpings BIS

Publicerad 2020-06-19 08:00
Vasalunds if   nyko pings bis affisch
På söndag eftermiddag spelar herrlaget hemmamatch mot Nyköpings BIS på Skytteholm IP:s A-plan kl 15:30


Herrarna har inlett säsongen på bästa möjliga sätt med 6 poäng på de två inledande omgångarna efter vinster mot Berga (4-0) och senast mot Luleå (0-1). Till helgen möter man alltså Nyköping, som skrapat ihop 1 poäng på sina 2 inledande matcher, senast ett oavgjort resultat hemma mot Örebro Syrianska (2-2). För Vasalund är 3 poäng viktiga i detta läge för att visa att man på riktigt vill vara med i toppstriden denna säsong.

- Vi känner att vi har börjat bra, både med 2 raka vinster och att vi gjort 5 mål med 0 insläppta. Det här är bara början men vi i laget vet att om vi fortsätter på det här spåret så kan vi gå väldigt långt. Självförtroendet i laget är starkt och jag känner av att det bara blir starkare. Målsättningen för oss alla är att vinna varje match och inget annat, därför går vi för vinsten nu på söndag, hälsar lagkapten Marko Nikolic.

Det råder fortfarande restriktioner kring matcharrangemanget och den kommer att spelas utan publik. Möjlighet att se matchen i direktsändning finns via Sportepxressenplay >>


Vasalunds IF - Nyköpings BIS
Söndag 21 juni 15:30 Skytteholms IP 1
Ettan Norra

Kansliet
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md cuper
Md innebandy bromma
Md innebandy stadshagen
Md fotbollslekis bromma
Md fotbollslekis kungsholmen vasastan
Md fotbollslekis solna
Md fotbollslekis spa nga ja rva
Md akademitra ning
Md knutby
Md kvarnbacka
Md spa nga ip
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub