Toppbild hemsidan

Inför Falkenbergs FF - Vasalund IF

Publicerad 2021-05-22 10:00
Dsc 0138
Nu på söndag spelar vårt herrlag borta mot "laget vid havet", Falkenbergs FF. Senast lagen möttes i tävlingsspel var 2011 i Svenska Cupen och dessförinnan i Superettan år 2009.


Ingen av lagen har fått en smakstart på säsongen (4p för Vasalund och 6p för Falkenberg) och med andra ord blir en vinst i denna match mycket betydelsefull och skulle innebära lite arbetsro för det laget som lyckas kamma hem alla poängen.

Vasalund IF

Till denna match har laget inga avstängningar. Lagets hittills bästa målskyttar i år, Anthony och Mai finns båda med i truppen. Även Nikola Vasic är tillbaka efter en kort tids frånvaro pga sjukdom.


Falkenbergs FF

Vasalund får se upp med Christoffer Carlsson som hittills stänkt dit 2 baljor vilket också gör honom till lagets bäste målgörare i skrivandets stund.
Falkenberg tvingas dock klara sig utan duktige mittfältaren Samuel Adrian som är avstängd då han ådragit sig för många varningar. Långtidsskadade Kwame Kizito är tillbaka och förväntas spela sin första seriematch på nästan ett år. Falkenberg är mycket revanschsugna efter att senast tappat en ledning och till slut fått se sig besegrade borta mot nykomlingen Landskrona BOIS.


Matchstart 15:00 på Falcon Alkoholfri Arena söndagen 23 maj!


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub