Toppbild hemsidan

Ineffektivt Vasalund kryssade hemma mot IF Sylvia

Publicerad 2022-04-20 15:19
Thumbnail slutresultat   vasalunds if mot if sylvia
Vasalund kryssade för andra hemmamatchen i rad. Detta trots att man kom till bra chanser men effektiviteten fanns inte där – och man fick nöja sig med 1–1. Elias Durmaz var åter målskytt för Vasalund.


Vasalund startade matchen piggt och redan från början så kunde hemmalaget kontrollera matchen väl och skapade två-tre klara målchanser innan halvtidsvilan. Närmast var Elias Durmaz som avlossade ett lågt skott, men målvakten gjorde en bra räddning.

I andra halvlek fortsatte Vasalund att kontrollera matchen. Men tyvärr lyckas man inte få håll på ett lågt försvarande Sylvia, istället skulle det bli en kalldusch i matchminut 67. Gästerna ställde om vid mittplan och hittade ut till Abdul Aziz på vänsterkanten, Aziz tog emot bollen och precis utanför straffområdet kunde han med ett välplacerat skott via stolpen sätta bollen i nätet.

Hemmalaget fortsatte att ligga på för en kvittering och till slut så skulle Vasalund lyckas göra mål. Målskytt Elias Durmaz i matchminut 85.

Vasalunds kapten Elias Durmaz tyckte att laget spelade bra idag:
– Vi hade en hel del bra intentioner och målchanser, men inte tillräckligt bra kvalitet i den sista delen för att göra flera mål.


Nästa match spelas lördag den 23/4 kl 1600. Då åker Vasalund till Jernvallen för att möta Sandvikens IF i omgång 4 av Ettan Norra.


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub