Toppbild hemsidan

Herrlaget knyter till sig en anfallare

Publicerad 2022-01-22 20:47
Stadler
​Vasalund IF förstärker anfallsuppsättningen med Andrew Stadler. Amerikanen kommer till klubben med stor erfarenhet från att ha spelat i flera svenska lag från norr till söder - allt på nivåer från Allsvenskan till Ettan.


- Det känns skönt att det blev klart med Vasalund och att bli kvar i Stockholm. Sen har vi här en bra mix av hungriga unga killar som tillsammans med några spelare med erfarenhet från högre upp i seriesystemet gör att detta kan bli en spännande säsong! Vi vill också spela en rolig och underhållande fotboll vilket också vägde in i beslutet att välja spel med just Vasalund, säger Andrew Stadler.


I Andrew Stadler får Vasalund IF en spelare som varit med i spelet länge.
Med närmare 10 år av rutin från spel i toppen av de svenska seriesystemen har Andrew Stadler en och annan erfarenhet att dela med sig av. Andrew är en spelare med en finurlig spelstil som är duktig på att sätta upp sina medspelare i riktigt bra lägen. Andrew Stadler kommer senast från Akropolis IF – en klubb han tillhört de två senaste åren.

- I Andrew får vi en erfaren och kreativ spelare som alltid visar bra attityd på planen. Andrew kommer ge oss fler variationsmöjligheter i anfallsspelet säger Georgios Gogas, sportchef i Vasalund.


Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub