Toppbild hemsidan

Herrlaget inkasserar sin andra 3-0 vinst irad

Publicerad 2021-03-25 17:08
Slutsignal vsk
​Herrlaget vinner i den näst sista träningsmatchen inför seriestarten. En ny 3-0 vinst inkasseras mot seriekollegan Västerås SK efter att ha kontrollerat tillställningen helt i andra halvlek.

Vasalund startar matchen med att föra spelet och ha mycket boll. Halvchanser skapas på rad. I matchminut 10 tar man också ledningen genom Peshraw Azizi som drar till strax utanför straffområdet på en retur, 1-0!

Efter ledningsmålet började gästerna från Västerås att spela upp sig rejält och man tog över matchbilden helt. Kvalitativa uppspel och bra direktåtererövring av boll ledde till att man skapade 3 riktigt bra chanser där minst ett bör ha resulterat i mål. Fliip Anger i Vasamålet stod för en högklassig reflexräddning på nickavslut från nära håll. Lagen går till halvtidspaus med 1-0.

Till andra halvlek öser Vasalundarna på och 2-0 kommer omgående genom Anthony Wambani. Gästerna genomför ett par byten men det hjälper inte mot Vasalund som hela tiden hotar med farliga omställningar. 3-0 kommer med 20 min kvar att spela. Wambani vinner boll högt upp på högerkanten och spelar sedan in bollen till Elias Durmaz som in sin tur passar vidare till en stormande Yasuoka Takuto som sätter ditt bollen med ett distinkt avslut.

Matchen slutar alltså 3-0 och nästa vecka väntar vårens sista träningsmatch borta mot Allsvenskt motståndarna. Då bär det av till Jämkraft Arena för spel mot Östersunds FK. Matchen spelas kl 14:00 söndag 4 april.