Glädjande nyheter för damlaget - klara för div 3 nästa säsong!

Publicerad 2021-11-19 09:00
Dsc 0298
Efter lång väntan så står det klart att Vasalund IF damlag spelar i division 3 under 2022!


Vi tar det från början! Under säsongen 2021 så har Vasalund IF:s damlag spelat i Division 4 och med bra spel och fina resultat så nådde man en hedrande tredjeplats under säsongen. Vanligtvis innebär en sådan slutplacering fortsatt spel i samma serie, men…

…inte i år. För efter lite nya regler där bästa trean kan går upp samtidigt som andra lag tackade nej till uppflyttning så fick till sist Vasalund frågan om uppflyttning och den chansen togs emot med stor entusiasm! Nästa säsong kommer alltså damlaget spela i Division 3 och arbetet kommer påbörjas omgående för att förbereda laget inför utmaningen som de står inför.

- Det här blev såklart en mycket trevlig överraskning för alla oss som varit inblandade med damlaget i år. Vi hade kapaciteten att ta steget upp redan förra året men föll på mållinjen. I år räckte det hela vägen och vi ska fortsätta att gasa försiktigt framåt med våra mål gällande damlaget.
Jag vill rikta ett extra stort grattis till alla spelare och hela ledarstaben som gjort ett mycket bra jobb i år, säger sportchef Elias Gergi.

Vasalund IF vill rikta ett stort tack till alla medlemmar och supportrar som stöttat damlaget från början till slut. Nu ser vi fram emot ett spännande 2022 med spel i div 3 - VI är Vasalund IF!


Kansliet
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md cuper
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub