Georgios Gogas om sportchefsrollen: Ser mycket fram emot denna utmaning

Publicerad 2021-10-16 13:00
Photo 2021 10 15 18 43 50
Georgios Gogas med ett förflutet i Akropolis IF blir ny sportchef för Vasalund IF:s herrelitverksamhet. Samtidigt behåller Chengis Rehman det övergripande sportsliga ansvaret inom alla delar av föreningens verksamhet som klubbdirektör.


Georgios verkade som sportchef i Akropolis IF i 17 år, fram till 2021, innan han och klubben avslutade samarbetet. Han har sedan dess haft en liten paus men suget till fotbollen är enormt – och nu står det klart att han ska återvända i rollen som sportchef men till Vasalund IF.


- Jag ser fram emot att komma till Vasalund för att bidra och utveckla herrlagets verksamhet ytterligare. Jag och Chengis har länge haft kontakt då vi känt varandra under en lång period. När jag fick frågan från honom att hjälpa till i Vasalund fanns det ingen tvekan och detta ska bli början på en mycket rolig resa, säger han i ett uttalande till klubbens redaktion.


Tanken var att Georgios skulle komma igång vid årsskiftet men han har redan satt igång med sitt arbete i herrlaget för att blir varm i kläderna och stötta laget i den mycket spännande säsongsavslutningen av Superettan.

Vasalund IF hälsar Georgios Gogas mycket varmt välkommen till klubben och önskar honom ett stort lycka till!Kansliet
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md cuper
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub