Toppbild hemsidan

Förlust för herrlaget mot Täby

Publicerad 2020-02-24 07:51
4 matchen på försäsongen och tredje förlusten. Det är aldrig kul att förlora matcher men det är en del av spelet. Man vinner, man förlorar och man kryssar som ett lag. Ett bra test utav spelarnas karaktär!

6 veckor utav träning med största fokuset att utveckla våra fysiska färdigheter och penseldragen har varit stora vad det gäller vårt spel. Många spelare har delat på minuterna och många spelare har testats.

Nu går arbetet och processen vidare och vi har stor tro på det vi gör. 5 veckor och 4 matcher kvar innan seriepremiären borta mot Örebro Syrianska.

Mer fotboll och mer taktisk träning med de små penseldragen kommer att prägla dessa veckor.

Mathematica mot Täby är inte så mycket att skriva om. Vasalunds IF är starkare, snabbare och bollskickligare än dagens motståndare. En ribba och en stolpträff samt ett par chanser till utan att göra mål är såklart inte godkänt men det kommer att lossna.

Täby gör 1-0 i den i den 58:e minuten på en längre boll bakom Vasalunds backlinje och avslutet är bra i det bortre hörnet.

Nästa match söndagen 1 mars kl.1400 hemma mot Nyköping BIS.