Ettan-klubbarna vill skjuta fram seriepremiären

Publicerad 2020-03-23 13:51
Ettanfotboll1
I ett videomöte igår kväll (22 mars) där alla Ettan-föreningarna deltog fattade klubbarna ett helt enhälligt beslut att föreslå Svenska Fotbollförbundet att premiären för Ettan norra och Ettan södra skjuts fram.


Förslaget innebär att föreslå SvFF att se på möjligheterna att starta Ettan som tidigast vid mitten eller slutet av maj och att spela ett par veckor längre i slutet av säsongen. Nedan följer ett kort utdrag från artikeln som Ettan fotboll publicerade under gårdagen:

– Vi har idag tagit ställning till ett ramverk med huvudpunkter kring en ny Årsplan, mm, för seriespel i Ettan säsongen 2020 under de helt nya förhållanden som nu råder, säger Johan Englund, Ordförande i Intresseorganisationen Ettanfotboll, och fortsätter:
– Det är en svår situation för hela samhället och för fotbollen med den. För oss är det naturligtvis först och främst en fråga om människors hälsa; att ta ansvar för att begränsa smittspridningen och våra spelares och vår publiks hälsa. Det är också viktigt att klubbarna i Ettan kan göra en ny planering, även om förstås risken finns att vi om några veckor kan tvingas fatta nya, andra, beslut.

Läs hela artikeln här >>


Kansliet
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md cuper
Md innebandy bromma
Md innebandy stadshagen
Md fotbollslekis bromma
Md fotbollslekis kungsholmen vasastan
Md fotbollslekis solna
Md fotbollslekis spa nga ja rva
Md sommarcamp solna
Md akademitra ning
Md knutby
Md kvarnbacka
Md spa nga ip
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub