Ett STORT tack till Creator

Publicerad 2020-11-18 10:58
74627087 10221261002852773 9195263580436430848 o
Kansliet har fått en pratstund med Benny Lindblom - en av huvudägarna till Creator som stöttar Vasalunds IF.


Hej Benny och kul att vi kunde få en pratstund med dig. Kan du berätta lite om Creator?

- Hej, och kul att få vara med. Creator bildades sommaren 2013 av mig (Benny) och Raquel Lindblom där vi båda fortfarande är huvudägare i bolaget. Båda vi är även operativt aktiva där jag har rollen som VD och Raquel jobbar på ekonomiavdelningen. Creator har sedan 2016 haft en otrolig tillväxt resta där omsättningen ökat från 60 miljoner till 190 miljoner på det senaste räkenskapsåret. Även om förutsättningarna i skrivandets stund är väldigt omtumlande med rådande pandemi så har företaget under 2020 upparbetat den största orderstock någonsin och historiskt - vilket innebär att vi säkrat tillväxt och arbete för 2 år framåt. På Creator arbetar idag ca 50 personer fördelat på tjänstemän och yrkesarbetare.


Creator är med och tävlar i "Årets företagare och företagsledare för Solna Stad", berätta!

- Det är med en enorm stolthet vi nu nått finalen i denna tävling. Finalen avgörs den 2 december i Solna Stadshus.
Vi är ju lite bortskämda med utmärkelser på senare år där vi fått Dagens Industris Gasell utmärkelse både 2018 och 2019.
Nomineringen i Solna Stads tävling och topp placering väger mycket tyngre för oss oavsett om vi blir 1:a eller 2:a då det bygger mer på att lyfta fram en företagsledare som genom sitt engagemang och entreprenörskap utvecklar och driver en lyckad verksamhet i Solna. Detta pris skiljer sig från Gisell utmärkelserna - som riktar sig mer på tillväxt siffror och nyckeltal - och bygger mer på den person som i ledande roll ligger bakom företagets utveckling.


Vad innebär det för er att vara med och sponsra oss?

- För oss är det av väldigt stor betydelse att förknippas med en lokalt förankrad förening som Vasalund är, och framför allt med det starka varumärke som föreningen också kan stoltsera med! Vi är ett Solna bolag och jag har bott i Solna sedan 12 år tillbaka där jag dagligen ser vuxna ideellt arbetande och ungdomar gå omkring i föreningens fina emblem och träningskläder. Vi syns på era matchkläder, vi har en egen ungdomsturnering och vi syns i både tv sända matcher samt i sociala medier i samband med föreningens olika aktiviteter eller seniorlags matcher. Det är med stor stolthet vi fått möjligheten att förknippas med föreningen och det vill vi göra för lång tid framöver!


Vi tror på att fotboll förenar. Vad tror ni om sportens möjligheter till ett bättre samhälle?

Av egen erfarenhet och mina snart vuxna barn så vet jag att idrotten och framför allt ungdomsledarna har en enorm betydelse för deras utveckling och vägval i framtiden. I det samhälle vi lever i nu så har den negativa trenden tyvärr gått väldigt långt ner i åldrarna där barnen och ungdomarna redan i tidig ålder lockas över till saker som inte är bra! Där vet jag att dom aktiva ledarna och föräldrarna har en otroligt stor betydelse och påverkan på barnen/ungdomarna. Det är inte bara ledare eller engagerade föräldrar som är i föreningslivet utan oftast blir dom också en sorts förebild för barnen/ungdomarna där dom i tidigt skede kan påverka deras val i livet.

Fotbollens bredd och storlek gör att man når ut till otroligt många barn och ungdomar där jag är övertygad om att massor med människor räddats till bättre val än om dom inte spelat fotboll, avslutar Benny Lindblom.


Vasalunds IF tackar för pratstunden och passar på att betona att vi är väldigt tacksamma för hur Creator engagerat sig och stöttat föreningens sociala projekt. STORT TACK CREATOR!

Kansliet
Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md fotbollsskola 2021 kungsholmen
Md fotbollsskola 2021 solna
Md fotbollslekis solna 2016
Md annedal solhem
Md kungsholmen vasastan lekis
Md extra tr ning kungsholmen vasastan
Md extra tr ning solna
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub