Toppbild hemsidan

Elit Ortopedi blir ny huvudsponsor i Vasalund IF

Publicerad 2022-04-04 11:00
Vasalund 1
​Kansliet har fått en pratstund med Georg Ferm - grundaren av Elit Ortopedi som blir ny huvudsponsor inför i år och som stöttar Vasalund IF.


Hej Georg, kul att vi kunde få en pratstund med dig. Kan du berätta lite om Elit Ortopedi?

- Hej, och fantastiskt att få vara med och träffa er samt kunna bidra till Vasalunds verksamhet! Jag startade Elit Ortopedi för att jag brinner att hjälpa människor som skadat sig, har ont eller fått besvär med rörelseapparaten. Jag har genom åren träffat så många personer som inte den traditionella vården orkar eller kan ta hand om för att de inte har tid eller kunskap. Vårt motto: "I Patientens Tjänst" är vad som leder oss framåt hela tiden. Vårt team består av ortopedläkare och rehab-personal som alltid utgår ifrån patientens situation och önskemål för att kunna ge den bästa behandlingen för just dig.


Vill hjälpa klubbens medlemmar med sina ortopediska besvär

- När vi fick reda på att det var möjligt att bli huvudsponsor blev jag rörd. En fantastisk klubb med en så viktig ungdomsverksamhet gör att vi aldrig tvekade. Vi kommer göra allt vad vi kan för att stötta klubben. Förutom att stötta ekonomiskt ska vi hjälpa alla i klubben och deras familjer med sina ortopediska besvär. Vi står redo och att få se Elit Ortopedis logotyp tillsammans med Vasalund är stort för alla oss som arbetar på Elit Ortopedi!


Vi tror på att fotboll förenar. Vad tror ni om sportens möjligheter till ett bättre samhälle?

- Lagsport är kul och engagerande - före, under och efter träning eller match. Detta gäller oavsett om du är spelare, tränare, förälder eller allmänt bidrar i klubben. I första hand ger det motion och gemenskap. Alla kan vara med. Det spelar ingen roll om du är aktiv i en organiserad klubb eller på skolrasten. Förutom, att det ger friska och aktiva barn, kan de utvecklas inom kamratskap, disciplin och respekt för varandra, ansvarstagande och få erfarenhet av att hantera motgångar, konflikter och gemensamt firande av framgång. Idrotten kan bidra till att förbereda dem för ett vuxet liv, avslutar Georg.


Vasalund IF tackar Georg för pratstunden och passar på att betona att vi är väldigt tacksamma för Elit Ortopedis starka inledning där man kommit in i klubben med mycket själ och hjärta. STORT TACK!

Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub