Boka in din försäsongsträning med FBA idag!

Publicerad 2021-11-19 09:00
919a2191e2
Vasalund IF har nöjet att presentera att man nu tillsammans med sin partner FBA kommer att erbjuda försäsongsträning för spelare födda 2005-2010. Nu finns alltså möjligheten för ditt barn att få kvalitativ träning med fotbollslärandet i centrum från FBA. En aktör som med mångårig erfarenhet fostrat och utvecklat både spelare på bredd- och elitnivå.


FBA är en aktör som lägger ner mycket tid och energi på välorganiserade pass där individen alltid står i fokus. Idag erbjuds flera träningspass som är individuell, positions- och försäsongsanpassad. Med en känsla för stor detaljrikedom i coachandet ser FBA till att alla spelare oavsett nivå tar nästa steg i sin fotbollsutveckling där mycket glädje och fart i träningen är starka ingredienser. Detta garanteras eftersom träningen alltid anpassas utifrån varje spelares behov och/eller position.


Foto: DN.se & Fotbollskanalen.se


I skrivandets stund har FBA över 200 aktiva fotbollsspelare idag som dagligen får träning. Ledarna är alla utbildade och har erfarenhet från proffsfotbollen. Följande spelare har FBA jobbat med och som i sin tur gått vidare med sina karriärer:

Alexander Isak (Real Sociedad)

Saman Ghoddos (Brentford)

Thomas Isherwood (Darmstadt)

Nebiou Perry (Östersund FK)

Jack Lahne (Amiens)

Isak Hien (Djurgårdens IF)

Ekin Bulut (IK Sirius FK)

Rosa Kafaji (AIK)

Joel Asoro (Djurgårdens IF)

ANMÄL DIG TILL FÖRSÄSONGSTRÄNING MED FBA HÄR >>Kansliet
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md cuper
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub