Årets ledare i Vasalunds IF 2019 blev Tomas Sjödin

Publicerad 2020-02-03 09:41
Varje år utser våra veteraner tillsammans med kansliet årets ledare för föregående säsong och utdelningen för detta pris sker alltid på veteranernas middag 1 februari.

Årets ledare 2019 blev Tomas Sjödin.

Tomas som med sina duktiga tränarkollegor, tränar P 2011 Solna till vardags får priset som årets ledare 2019. I detta lag spelar man en bländande och teknisk fotboll och under 2019 gjorde man över 250 mål fördelat på två lag i olika serier. Då man inte längre räknar segrar i dessa åldrar, vill vi trots det säga att det inte är många Stockholms lag som vann över laget 2019. Men Tomas får inte priset bara för att man i sitt lag spelar en bländande och trevlig fotboll med massor av segrar 2019 ( inte så viktigt ).

Priset går till Tomas för sitt stora engagemang i klubben, förutom tränarsysslan som förälder. Tomas finns alltid med och hjälper till på klubbens olika aktiviteter utan att man ens behöver fråga om hjälp. Han finns till hands på A - lags matcher för att hjälpa till och styra upp arrangemang långt innan start och är alltid kvar och hjälper till att avsluta det samma. När man dessutom ser Tomas komma mellan två matcher med sitt pojklag för att hjälpa till, då förstår man vilket Vasalunds hjärta Tomas har för föreningen. Tomas har alltid närma till skratt oavsett väderlek, han sprider glädje varje gång han kommer in på Skytteholms IP och inte ens hans favoritlag Hammarby brukar stoppa honom från att finnas på plats när vi i klubben har något på gång. För detta engagemang och för sina fina framgångar på fotbollsplanen med sina duktiga tränarkollegor, får Tomas 2019 års pris som årets ledare.

Vasalunds IF säger ett stort grattis till detta pris och önskar lycka till under säsongen 2020.

Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md myclub sidokomp kungsholmen
Md myclub sidokomp solna
Md myclub sidokomp pa sklovscamp
Md myclub sidokomp akademitra ning
Md myclub sidokomp sommarcamp kungsholmen
Md myclub sidokomp sommarcamp solna
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub