Toppbild hemsidan

Anmälan till vårens Fotbollslekis med Vasalunds IF i Solna öppen!

Publicerad 2021-02-19 12:32
Lekis11
​Vasalund bjuder in till Fotbollslekis som pågår v16 till v21 och sedan fortsätter hösten v34-v39. Fotbollsträning på denna nivå är mest lek men under organiserade former. För de som önskar finns även möjlighet att träna vidare inomhus under vintern. Träningarna sker under ledning av Vasalunds utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter och ledare.


Verksamheten bedrivs på följande platser:

Dag

Plats

Tid

Flickor/Pojkar

Måndagar

Skytteholms IP (D-plan)

18:00-18:45

Pojkar

Onsdagar

Frösunda Pitch (Frösunda fritidspark)

16:45-17:30

Pojkar

Torsdagar

Raul Wallenberg skolan

17:00-17:45

Flickor & Pojkar

Fredagar

Huvudstafältet

17:30-18:15

Flickor & Pojkar

Lördagar

Skytteholms IP (D-plan)

10:15-11:00

Flickor & Pojkar

SöndagarRaul Wallenberg skolan09:00-09:45Flickor & Pojkar
Fotbollslekis utgår 30 april, 1 maj, 13-14 maj.


Vill du vara säker på att ditt barn kommer med i en träningsgrupp där kompisarna spelar så följer här några bra tips:
1. Du pratar ihop dig med föräldrar till ditt barns kompisar och därefter anmäler ni er omgående och betalar in avgiften kort därefter.

2. Skriv ut och häng upp denna inbjudan på ditt barns förskola. På samma inbjudan skriver du vilken grupp som ditt barn är anmält till (då ser alla kompisar vilken grupp det är och kan då anmäla sig till samma grupp).


Kostnad och anmälan

Kostnaden för utomhus april-oktober är 1.090 kr och i priset ingår förutom försäkring och träningarna även ett träningspaket värt 600 kr (vilket innebär att själva träningspassen kostar 490 kr och paketet 600 kr). Träningspaketet innehåller: En fotboll, en t-shirt, en vattenflaska, ett par strumpor och en bollpåse. Vi har en gemensam storlek för alla barn i denna ålder och träningspaketet får man första träningen barnet deltar i. När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.


I skrivandets stund har vi inget prova-på erbjudande med anledning av att det försvårar logistiken (materialhantering, planytor, tillsättning av rätt antal ledare) och övrig träningsplanering, vilket i sin tur påverkar träningsflytet negativt. I den här åldern är det av största vikt att barnen erbjuds ett bra träningsflyt. På det vill vi också att alla barnen ska ha fått våra profilkläder när träningarna är igång för att säkra upp en strukturerad miljö som i sin tur ger barnen känslan av trygghet.

Anmälan görs genom att gå in på www.vasalundsif.se, klicka på svarta bannern "Fotbollslekis Solna" och fyll i formuläret. Ni kommer få en kallelse med lite allmän information cirka 4-5 dagar innan er första träning (veckodag och vecka ser ni lite högre upp). Har ni inte fått kallelsen 2-3 dagar innan starten så kolla gärna i skräppost först innan ni kontaktar oss på babar@vasalundsif.se

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DITT BARN >>


En av Sveriges största och bästa barn- och ungdomsföreningar

Vasalund IF är en av Sveriges största idrottsrörelser med ca 2500 aktiva medlemmar som till största del utgörs av ungdomsspelare. Vasalund IF har under lång tid varit kända för att förena fotbollskvalitet med sunda värderingar. Genom glädje, leklust, mod och kreativitet uppmuntrar vi våra barn till att spela fotboll så länge som möjligt. Ni är givetvis välkomna och maila om ni har barn i andra åldrar som vill börja spela fotboll. Vi försöker om möjligt erbjuda barnen provspel i vår befintliga verksamhet. Nedan ser ni Några spelare som fostrats i vår knatte- och ungdomsverksamhet. Kan ni lista ut vilka spelarna är?










Kansliet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub