Psykisk ohälsa


Symtom för psykisk ohälsa kan vara att man ser och hör saker som ingen annan gör, att man känner sig ledsen, orolig, ensam, har sömnsvårigheter och mår dåligt en längre tid. Alla människor kan må psykiskt dåligt och det kan variera under livets gång. Det kan vara bra, sådär och dåligt.

Då är det bra att ta hjälp av någon. Det är inget konstigt att be om hjälp, tvärtom. Det kan hjälpa en att förstå vad som sker i kroppen och hjälpa en att förstå sig själv bättre. Det finns många olika orsaker till psykisk ohälsa. Alla människor är olika känsliga för påfrestningar under livet. En påfrestning kan vara stress, oro, ångest och sorg.

Psykisk ohälsa kan påverkas av arv och miljö. Arv betyder personens genetik, vilket är det som är medfött och egenskaper som man ärvt av föräldrar. Miljön är det runtomkring oss där man växt upp eller lever just nu. Arv och miljö är tillsammans de saker som formar oss till människor.

Det finns många olika psykiska sjukdomar. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM DEM >>

Få stöd med din psykiska ohälsa

Om du eller någon annan i din närhet behöver stöd för psykisk ohälsa går det bra att ta kontakt med Chengis Rehman (Klubbdirektör och sportchef herr) eller Elias Gergi (barn- och ungdomsansvarig) så vägleder de dig till professionell hjälp.

Chengis kontaktuppgifter: chengis.rehman@vasalundsif.se
Elias kontaktuppgifter: elias@vasalundsif.se, 076-0466006

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub