Boka konferensrum


Nu finns möjligheten att boka konferensrum på Skytteholms IP. Rummet rymmer ca 20-25 personer och är perfekt för att hålla föräldramöte, lagmöten eller andra typer av möten för just din träningsgrupp. Konferensrummet är beläget i det röda huset som ligger alldeles intill A-planens läktare på sidan längst ifrån Kansliet.

För att boka konferensrummet (ej Kansliets lokaler) mailar ni ert förslag på datum och tidsintervall till elias@vasalundsif.se. Elias gör en förfrågan till Solna Stad och återkopplar om bokningen blivit godkänd. När bokningen blivit godkänd genomförs en betalning till Vasalunds IF på swishnr (123 085 0016). Konferensrummet kostar 100kr/timmen att boka.

I och med detta vill vi också passa och tydliggöra att Kansliets lokaler inte ska användas för denna typ av aktivitet från lagen själva framöver. De möten som sker i Kansliets lokaler är något som Kansliet själva arrangerar och bjuder in till. Detta för att minska det återkommande springet och underlätta för Kansliets personal att utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub