Boka träningsmatcher


Under stora delar av året finns det möjlighet att boka träningsmatcher för ditt lag. Träningsmatcher är en utgift som laget står för själva och inget som bekostas av Vasalund IF.

Det gäller kostnader för både planhyra och domare. Då vissa lag spelar träningsmatcher året runt medan vissa lag aldrig spelar träningsmatcher så slår det fel för medlemsavgifterna om man låter vissa lag boka ett fritt antal matcher kostnadsfritt. Dessutom kostar helplan på 11-manna ca 1000kr/timmen under vintertid på Skytteholms IP och det drar iväg rätt fort om ditt lag t ex spelar 3 matcher med intervallerna 2x30 minuter, inklusive uppvärmning och halvtidspaus.

För att boka träningsmatcher mailar ni ert förslag med datum, tidsintervall och anläggning till elias@vasalundsif.se. Elias gör en förfrågan till Solna Stad och återkopplar om bokningen blivit godkänd. När bokningen blivit godkänt görs en betalning till Vasalunds IF:s swish (123 085 0016).


Detta gäller november och januari då det är lite lättare att få träningsmatchtider när de flesta lagen tränar mindre och är mer sparsamma under lågsäsong. Perioden april-oktober går det också bra att boka träningsmatchtider och då är det sommartaxa som gäller, den är betydligt lägre än vintertaxan.

Under februari och mars månad tilldelas alla träningsgrupper tider för träningsmatcher som bekostas av föreningen. Hur många tider en träningsgrupp får beror på om man är ett akademilag eller baslag samt vilken åldersklass man tillhör. Vill man köpa extra tider under denna period mailar man till Elias Gergi på Kansliet. Räkna också med att extra matchtider är begränsade under denna period och finns inte alltid att köpa.


FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGENS KALENDER KLICKAR DU HÄR >>

TAXOR OCH AVGIFTER HITTAR DU HÄR >>

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub