Skador & Försäkring


Här kan ni läsa om den försäkring ni har som medlemmar via Folksam och Svenska Fotbollförbundet.


Allmänt

Alla spelare i våra 3 226 medlemsföreningar i Svenska Fotbollförbundet (SvFF) omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada under match eller träning. Vi har ett långvarigt och bra samarbete med Folksam som idag försäkrar nio av tio idrottare i Sverige. För oss är Folksam ett stabilt och pålitligt försäkringsbolag med lång erfarenhet som vi valt att samarbeta med för att du som spelare ska känna trygghet.

Tillsammans arbetar Folksam och SvFF för att minska antalet skador, och få fler spelare att spela fotboll istället för att rehabträna. Den 1 april 2015 startar vi därför telefonrådgivningstjänsten Spelklar – Idrottsmedicinsk rådgivning för dig som spelar fotboll. Dit kan du som spelar i någon av SvFF:s föreningar ringa och ställa frågor för att få tips och råd om bästa möjliga förutsättningar att träna rätt och klokt så att du undviker skador. Du som är förälder och/eller ledare är också välkommen med frågor.

Spelklar 020-44 11 11, har öppet vardagar mellan 08.00-17.00.

Lycka till med din fotbollssäsong!

Karl-Erik Nilsson
Ordförande Svenska Fotbollförbundet


Vad ingår?

För att ni som medlemmar i Vasalunds IF alltid ska få senaste information om vad som ingår i försäkringen hänvisar vi till FOLKSAMS HEMSIDA >>

Tack vare din försäkring får du ringa Spelklar 020-44 11 11 kostnadsfritt för att få tips och råd om hur du själv förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med fotbollsaktiviteter.

Här kan ni se övergripande vad som ingår i försäkringen. Jämför alltid med er egna hemförsäkring och andra försäkringar.

  • Akutersättning
  • Tandskador
  • Invaliditetsersättning
  • Dödsfallsersättning
  • Sönderklippta kläder vid vård
  • Krisförsäkring


Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub