FOTBOLLSLEKIS


Välkomna till Vasalund IF och Fotbollslekis!

I mitten av april varje år startar vi upp nya Fotbollslekisgrupper för barn i åldrarna 3-5 i Bromma, Kungsholmen, Solna, Spånga, Södra Järva och Vasastan. Fotbollslekis kommer att genomföras nära ditt barns hemmiljö, ca 5-6 tillfällen på våren och på hösten. Under hösten fortsätter Fotbollslekis ofta på samma dagar och tider som på våren. För de som önskar finns oftast möjlighet till inomhusträning under vintertid vid närliggande skola. Träningarna sker under ledning av Vasalunds utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter tillsammans med lokala ungdomsledare.

Om Vasalunds IF

Fotbollssektionen i Vasalunds IF grundades 1934 och har idag ca 2500 spelare och 500 ledare spridda över 90 lag. Föreningen engagerar barn, ungdomar, vuxna och familjer med olika ursprung och livssituationer. Vasalunds IF är en stor aktör inom fotbollen i Stockholms området och vill bidra inom svensk elitfotboll genom fotbollsglädje, rent spel och allas rätt att vara med.


Vill du vara säker på att ditt barn kommer med i en träningsgrupp där kompisarna spelar så följer här några bra tips:

1. Du pratar ihop dig med föräldrar till ditt barns kompisar och därefter anmäler ni er omgående och betalar in avgiften kort därefter.
2. Skriv ut och häng upp denna inbjudan på ditt barns förskola. På samma inbjudan skriver du vilken grupp som ditt barn är anmält till (då ser alla kompisar vilken grupp det är och kan då anmäla sig till samma grupp).


Föräldraengagemanget är nyckeln till träningsgruppens långsiktighet!

Många idrotter runtom i Sverige bygger på ideella krafter där det är vanligast med föräldrar som hjälper till att träna sitt barns lag. Vasalunds IF är inget undantag. Under den första tiden som vi kallar för Fotbollslekis introducerar vår erfarna Kanslipersonal tillsammans med lokala ungdomsledare fotbollen för de allra yngsta barnen. Det är här som fotbollspassionen genom lek och mycket spel får ett starkt fäste!

Medan Fotbollslekis pågår kommer du som förälder att involveras mer och vid slutet av Fotbollslekis sker en mjuk övergång där träningsgruppen helt lämnas över till de nya föräldratränarna som tillsammans med en engagerad föräldragrupp leder laget vidare. Vår Kanslipersonal är sedan med och stöttar där det behövs i början och under resans gång i takt med att barnen växer.

Föräldrar som i ett tidigt skede av Fotbollslekis visar intresse av att leda laget är av högt värde. Gå gärna fram och prata med vår kompetenta Kanslipersonal som kommer ge dig alla verktyg som behövs för att hålla kvalitativa träningar med fotbollslärandet i centrum.

Vad kostar det?

Kostnaden för fotbollslekis varierar beroende på område och i vilket skede ditt barn börjar. Om du vill ha mer information kring kostnaden går det bra att kontakta vårt KANSLI >>. I priset ingår förutom medlemskap i föreningen, ett träningspaket. Träningspaketet innehåller följande: En fotboll, en t-shirt, en vattenflaska och en bollpåse. Vi har en gemensam storlek för alla barn i denna ålder och träningspaketet levereras vid barnets första träningstillfälle. När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

Vi har tyvärr aldrig "prova på" första terminen med anledning av att det försvårar logistiken (materialhantering, planytor, tillsättning av rätt antal ledare) och övrig träningsplanering, vilket i sin tur påverkar träningsflytet negativt. I den här åldern är det av största vikt att barnen erbjuds ett bra träningsflyt. På det vill vi också att alla barnen ska ha fått våra profilkläder när träningarna är igång för att säkra upp en strukturerad miljö som i sin tur ger barnen känslan av trygghet. Av erfarenhet vet vi att detta upplägg bidrar till att nästan varenda barn genomför hela perioden på vårt fotbollslekis.


Anmälan görs på nätet

Klicka på något av "Fotbollslekis" alternativen i menyn till höger eller nedan som passar dig bäst och fyll sedan i formuläret.
FOTBOLLSLEKIS ANNEDAL/SOLHEM >>
FOTBOLLSEKIS KUNGSHOLMEN/VASASTAN >>
FOTBOLLSEKIS SOLNA >>

Efter att formuläret är ifyllt kommer du att få en kallelse när det börjar närma sig med tydlig information om vilken dag, tid och plats ni ska börja träna på (kolla skräpposten 5-6 dagar innan starten av Fotbollslekis). Vid frågor gällande Fotbollslekis kontaktar ni:

Elias Gergi (elias@vasalundsif.se)
Annedal, Solhem & Solna

Babar Rehman (babar@vasalundsif.se)
Kungsholmen & Vasastan


Några spelare som fostrats i vår knatte- och ungdomsverksamhet


Henok Goitom
(Representerat bl a Real Murcia CF och Mallorca CF)
Per Karlsson
(Representerat bl a Väsby United och Åtvidabergs FF)Alexander Milošević
(Representerat bl a Sveriges Herrlandslag och Nottingham Forest)Lisa Ek
(Representerat bl a Kopparbergs/Göteborgs FC och FC Rosengård)
Martin Kayongo-Mutumba
(Representerat bl a AIK och Videoton)

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub