Intag av nya ledare


Ledartillsättning av en träningsgrupp kan ske på olika sätt. På vårt fotbollslekis (barn 4-6 år) står ibland engagerade föräldrar redo att köra igång från start. I andra fall behövs ett föräldramöte längre fram i samband med en träning där mötet går ut på att ta fram nya föräldraledare med hjälp av Kansliets personal som är på plats.

I takt med att träningsgruppen blir äldre ansluter oftast nya ledare. Det kan vara föräldrar till befintliga spelare som fått en ändrad livssituation som möjliggör att de kan engagera sig mer, det kan också vara anhöriga till nya spelare som ansluter och i sällsynta fall, ungdomsledare som tidigt vill starta sin karriär som lagtränare.

Vi tar vårt ansvar som förening hela vägen

Vi är övertygade om att nyckeln för träningsgruppens långsiktiga överlevnad grundar sig i att föräldraengagemanget finns med från det att spelarna är knattar till högt upp i ungdomsåren. Vi uppskattar därför all engagemang som föräldrar eller anhöriga kan bidra med. Samtidigt är det viktigt att vi som förening tar vårt ansvar fullt ut och kvalitetssäkrar vår verksamhet genom att erbjuda alla våra spelare och dess familjer trygghet. Vi har därför tagit fram riktlinjer som för hur intag av nya ledare ska gå till.

1. Alla personer som vill engagera sig som ledare i Vasalund IF ska gå via Kansliet. Om ditt lag blir kontaktade av en förälder, anhörig eller utomstående person som vill engagera sig som ledare ska du hänvisa dem till att ta kontakt med Babar Rehman (gäller områdena Kungholmen, Södra Järva och Traneberg) eller Elias Gergi (gäller områdena Annedal och Solna) på Kansliet.

Kansliet kontaktuppgifter hittar du HÄR >>.

2. Kansliet kommer att kalla ledarkandidaten till ett möte för en kortare introduktion av vad det innebär att vara ledare i Vasalund IF. Det blir också ett bra tillfälle för Kansliet och den engagerade personen att lära känna varandra bättre.

3. Alla nya ledare kommer att behöva uppvisa utdrag ur belastningsregistret för föreningar. Du kan ladda ner utdraget HÄR >>.

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub