Intag av nya ledare


Ledartillsättning av en träningsgrupp kan ske på olika sätt. På vårt fotbollslekis (barn 4-6 år) står ibland engagerade föräldrar redo att köra igång från start. I andra fall behövs ett föräldramöte längre fram i samband med en träning där mötet går ut på att ta fram nya föräldraledare med hjälp av Kansliets personal som är på plats.

I takt med att träningsgruppen blir äldre ansluter oftast nya ledare. Det kan vara föräldrar till befintliga spelare som fått en ändrad livssituation som möjliggör att de kan engagera sig mer, det kan också vara anhöriga till nya spelare som ansluter och i sällsynta fall, ungdomsledare som tidigt vill starta sin karriär som lagtränare.

Vi tar vårt ansvar som förening hela vägen

Vi är övertygade om att nyckeln för träningsgruppens långsiktiga överlevnad grundar sig i att föräldraengagemanget finns med från det att spelarna är knattar till högt upp i ungdomsåren. Vi uppskattar därför all engagemang som föräldrar eller anhöriga kan bidra med. Samtidigt är det viktigt att vi som förening tar vårt ansvar fullt ut och kvalitetssäkrar vår verksamhet genom att erbjuda alla våra spelare och dess familjer trygghet. Vi har därför tagit fram riktlinjer som för hur intag av nya ledare ska gå till.

1. Alla personer som vill engagera sig som ledare i Vasalunds IF ska gå via Kansliet. Om ditt lag blir kontaktade av en förälder, anhörig eller utomstående person som vill engagera sig som ledare ska du hänvisa dem till att ta kontakt med Babar Rehman (gäller områdena Kungholmen, Södra Järva och Traneberg) eller Elias Gergi ( gäller områdena Annedal och Solna) på Kansliet.

Kansliet kontaktuppgifter hittar du HÄR >>.

2. Kansliet kommer att kalla personen till ett möte för en kortare introduktion av vad det innebär att vara ledare i Vasalunds IF. Det blir också ett bra tillfälle för Kansliet och den engagerade personen att lära känna varandra bättre.

3. Alla nya ledare kommer att behöva uppvisa utdrag ur belastningsregistret för föreningar. Du kan ladda ner utdraget HÄR >>.

Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md cuper
Md innebandy bromma
Md innebandy stadshagen
Md fotbollslekis bromma
Md fotbollslekis kungsholmen vasastan
Md fotbollslekis solna
Md fotbollslekis spa nga ja rva
Md akademitra ning
Md knutby
Md kvarnbacka
Md spa nga ip
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub