Ledarkläder


Syftet med att denna riktlinje tagits fram är att skapa tydlighet kring vad du som ledare i Vasalund IF kan förvänta dig att laget ska samtidigt som klubben ska ha kontroll över de stora kostnaderna som förknippas med ledarmaterialet. Vidare kommer det underlätta kansliets förmåga att reglera utdelningen så att kostnaderna hålls på en rimlig nivå.


När delas ledarkläder ut?

Utdelningen periodiseras till en gång vart tredje år, med start från när spelarna är 5 år gamla.
Varje utdelning innehåller 3 st tränarpaket per träningsgrupp. Ett tränarpaket innehåller en långärmad tröja, en T-shirt, ett par långbyxor, ett par shorts.

När får man en regnjacka?

Det året lagets spelare fyller 8 år går det bra att kvittera ut en regnjacka via Kansliet. Precis som ett tränarpaket delas regnjackan ut en gång vart tredje går och varje utdelning innehåller 3 st regnjackor per träningsgrupp.

Vad händer om en ledare slutar?

Om ledaren inte fullgjort 1 år inom klubben skall han/hon lämna tillbaka sitt tränarpaket och regnjacka till kansliet.


Vad gäller för vinterjacka?

Det året lagets spelare fyller 8 år går det bra att kvittera ut en vinterjacka via Kansliet. I samband med utkvitteringen av vinterjackan görs en deposition på 800 kr.

Om jackan återlämnas inom 3 år i brukligt skick (Kansliets bedömning gäller) får man tillbaka sin deposition på 800 kr. Om jackan ej återlämnas eller mer än 3 år har gått återbetalas ingen deposition.


Om jag vill beställa mer?

Det går att beställa tränarpaket, regnjackor och vinterjackor utöver ovan nämnda utdelningsprinciper. Beställningar görs genom Kansliet och bekostas då av lagkassan eller ledarna själva.

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub