Ledarkläder


Syftet med att denna riktlinje tagits fram är att skapa tydlighet kring vad du som ledare i Vasalunds IF kan förvänta dig att laget ska samtidigt som klubben ska ha kontroll över de stora kostnaderna som förknippas med lagmaterialet. Vidare kommer det underlätta kansliets förmåga att reglera utdelningen så att kostnaderna hålls på en rimlig nivå.


När delas ledarkläder ut?

Utdelningen periodiseras till en gång vart tredje år, med start från när spelarna är 5 år gamla.
Varje utdelning innehåller 3 st tränarpaket per träningsgrupp. Ett tränarpaket innehåller en långärmad tröja, en T-shirt, ett par långbyxor, ett par shorts och ett par strumpor.

När får man en regnjacka?

Det året lagets spelare fyller 8 år går det bra att kvittera ut en regnjacka via Kansliet. Precis som ett tränarpaket delas regnjackan ut en gång vart tredje går och varje utdelning innehåller 3 st regnjackor per träningsgrupp.

Vad händer om en ledare slutar?

Om ledaren inte fullgjort 1 år inom klubben skall han/hon lämna tillbaka sitt tränarpaket och regnjacka till kansliet.


Vad gäller för vinterjacka?

Det året lagets spelare fyller 8 år går det bra att kvittera ut en vinterjacka via Kansliet. I samband med utkvitteringen av vinterjackan görs en deposition på 800 kr.

Om jackan återlämnas inom 3 år i brukligt skick (Kansliets bedömning gäller) får man tillbaka sin deposition på 800 kr. Om jackan ej återlämnas eller mer än 3 år har gått återbetalas ingen deposition.


Om jag vill beställa mer?

Det går att beställa tränarpaket, regnjackor och vinterjackor utöver ovan nämnda utdelningsprinciper. Beställningar görs genom Kansliet och bekostas då av lagkassan eller ledarna själva.


Jag vill att mitt lag har en annan design eller färg på matchtröjorna, går det?

Då vi har många lag i klubben idag som utfört egna outfits vill vi betona följande nedan.

I Vasalunds IF är det av största vikt att alla spelare och ledare är enhetligt klädda. År 2020 bytte vi till PUMA och kommer med tiden se till att alla bär material därifrån, det gäller inte bara matchtröjor utan allt material. Enligt styrelsebeslut från 2019 ska alla sektioner inom Vasalund IF:s (Bromma IF, Solna, Stadshagens IF och Stockholms IF) ska ha likadan matchtröja och vasalundslogga på tröjan. Inget enskilt lag får göra en egen beställning som omfattar material som är utanför vår profil (även om det är av märket PUMA). Klubbens klädprofil går att hitta HÄR >>

Det ska vara enkelt och tydligt att se vilka lag som tillhör Vasalundsfamiljen.

Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md fotbollsskola 2021 kungsholmen
Md fotbollsskola 2021 solna
Md fotbollslekis solna 2016
Md annedal solhem
Md kungsholmen vasastan lekis
Md extra tr ning kungsholmen vasastan
Md extra tr ning solna
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub