VASALUNDS HJÄRTA


Nu startar vi Vasalunds Hjärta med syftet att ge dig och din träningsgrupp chansen att vara med och stötta Vasalunds IF:s samhällsnyttiga arbete!

Sedan 1934...

Allting började en februarikväll 1934, då sju unga killar med bl a Rune Wiberg och eldsjälen Olle Qvarnström i spetsen, grundade Vasalund IF på Rahms Kafé. Efter att Vasalund över tid bl a gått samman med föreningarna Inter Orhoy och Essinge IK är Vasalund idag en av Sveriges största fotbollsföreningar med över 2.000 aktiva spelare - flickor och pojkar, damer och herrar - och ca 300 ungdomsledare.

Med bas på anrika Skytteholms IP i Solna har Vasalund IF alltid levt i medial skugga av AIK, men på det sportsliga området har Vasalund IF varit mer framgångsrikt än storebror på att fostra unga fotbollsspelare. Utöver att man genom åren givit tusentals unga människor en bra start i livet (och även räddat tiotalet spelare från att hamna helt snett) så har man med sin kvalitativa fotbollsutbildning tagit mängder med spelare hela vägen till seniorfotboll på högsta nivå.

...och sedan 1994

Sedan 26 år tillbaka har Vasalund lite i det tysta drivit ett integrations- och samhällsnyttoarbete med fotbollen som verktyg

I över 25 år har Vasalund IF bedrivit ett långsiktigt, ihärdigt arbete med att fånga upp barn från andra kulturer och utsatta i Solna, Sundbyberg och södra Järvaområdet (Husby, Rinkeby, Tensta...). Resultatet är att Vasalund IF idag har över 100 nationaliteter representerade i föreningen! I och med detta kanske Vasalund IF är Sveriges mest mångkulturella och samhällsnyttiga idrottsförening?


Vasalunds samhällsnyttiga arbete behöver mer resurser!

När barn och ungdomar som mest behöver Vasalund IF:s insatser drar det offentliga ner på anslag och bidrag...

Fotbollsdrömmen lever för många ungdomar, men de måste få organiserad och kvalificerad träning för att trivas och fortsätta utvecklas. I föreningsmiljön är det många kulturer och normer som ska komma överens.

Många ledare i föreningen behöver utbildning och uppföljning under året för att delvis utvecklas och delvis fortsätta som ledare. Vi ser möjligheten att ta emot fler spelare och att utöka vår satsning på flick- och damlags verksamheten, men för det behövs resurser. Till höger i bild kan du se en tabell som i skrivandets stund visar att Vasalund leverar 45.942.500 kr i samhällsnytta!

HÖR HENOK GOITOM BERÄTTA OM SIN TID SOM SPELARE I VÅR BARN- OCH UNGDOMSVERKARSAMHET >>


Med 3.000 kr blir du medlem i Vasalunds Hjärta!

För bara 3.000 kr/år blir du medlem i Vasalunds Hjärta och stöttar förenings samhällsnyttiga arbete. Du kan låta ditt företag bli medlem
eller bli medlem privat. Moms tillkommer inte på medlemskapet.

Pengarna från Vasalunds Hjärta är öronmärkta för verksamheten ute i Södra Järva, nattfotbollen i Solna och satsning på flick- och damlags verksamheten.

När du blir medlem får du:

  • Ett snyggt Medlemsbevis att hänga på väggen
  • Inbjudan till en årlig Vasalunds Hjärta träff för medlemmar där tidigare spelare i Vasalund som Henok Goitom medverkar på
  • Information om representations lagens matcher
  • En årliga faktura till ditt företag eller hem till dig som privatperson fram tills dess att du säger upp medlemsskapet


Ja tack!

Jag vill gärna göra som Henok Goitom och teckna ett medlemskap i Vasalunds Hjärta

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FORMULÄRET OCH TECKNA ETT MEDLEMSKAP >>


Om du har frågor eller funderingar går det bra att maila Babar Rehman (babar@vasalundsif.se).Md image001
Md vasa lf
STOLT PARTNER TILL VASALUND IF
Md myclub sidokomp vasalunds hja rta
Md bli partner
Md p19 em kval matchbiljetter
Md superettan
Md cuper
Md domare 2021 22
Md h stlovscamp 2021
Md try out
Md kanpp kholmen inomhus
Md solna lekis
Md klubbshopen
Md anma lan spelarko
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub