Vasalundsandan

Vasalundsandan

VASALUNDSANDAN-VÅR VÄRDEGRUND


Vasalundsandan är ett levande värdegrundsdokument som visar föreningens grundläggande värderingar och ska genomsyra föreningens verksamhet och visar på vad vi förväntar oss av aktiva (spelare, ledare, föräldrar osv.) avseende uppträdande vid träning, matcher och vid andra sammanhang då man på något sätt representerar Vasalunds IF.Fotboll är glädje och det ska vara en glädje att vara en Vasalundare. Vi håller ihop i vått och tort. Hur vi än blir bemötta eller behandlade uppträder vi alltid korrekt och agerar med värdighet.Vi är en öppen och inkluderande förening, med det följer ett ansvar, vi visar respekt för alla.
Vi respekterar alla och allas åsikter: inom laget, motståndare, domare, ledare, föräldrar.Som aktiv i Vasalunds IF förväntas du:
- Ta avstånd från rasism och främlingsfientlighet.
- Ta avstånd från alla former av mobbing.
- Ta avstånd från alla former av diskriminering, exempelvis på grund av hudfärg, kön eller sexuell läggning.
- Ta avstånd från droger, tobak och alkohol.
- Uppträda sportsligt både på och utanför planen samt följa Stockholms Fotbollsförbunds projekt Nolltolerans som Vasalunds IF stödjer.
- Följa spelets regler och respektera domare, andra funktionärer samt motståndare.
- Närvara i tid med rätt utrustning till samlingar, träningar och matcher samt i god tid meddela om du inte kan närvara.
- Lyssna på lagets ledare och alltid göra ditt bästa för laget.
- Hälsar på och hejar fram kamrater både i egna laget och i andra Vasalundslag.
- Följa föreningens regler.Det är självklart att du som aktiv i Vasalunds IF följer samma lagar och regler som gäller i samhället i övrigt vad gäller våld, trakasserier, stöld, skadegörelse, droger et cetera

Md namnl s
Md try out
Md vasalunds hj rta
Md sportlovscamp
Md try out
Md try out
Md vasalunds hj rta
Md vasalunds hj rta
Md vasalunds hj rta
Md akademitra ning
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub